Excelența Sa Nurbakh Rustemov, prezent la Caracal

1
648

La finele acestei săptămâni, edilul municipiului Caracal Ion Doldurea a primit vizita delegației oficiale condusă de Ambasadorul Republicii Kazahstan în România, Excelența Sa Nurbakh Rustemov. Subiectul întâlnirii a fost potențialul pe care îl are municipiul Caracal pentru dezvoltarea de proiecte economice, sociale și culturale.
”Ne-am bucurat vineri de prezența în Caracal a delegației oficiale condusă de Ambasadorul Republicii Kazahstan în România, Excelența Sa Nurbakh Rustemov.
Excelenței Sale precum și membrilor delegației: Kairat Karabayev – Ministru Consilier, dl. Serzhan Shagatayev – Secretar II și dl. Azamat Kagenov – Consul, am avut ocazia împreună cu Adrian CHESNOIU să le vorbim despre potențialul pe care îl are municipiul nostru pentru dezvoltarea de proiecte economice, sociale și culturale.
Caracalul este un oraș care poate susține cu forță de muncă investiții în zonă și poate genera un mediu competitiv adaptat la realitățile actuale.
Așa cum discutam la începutul lunii august când, la inițiativa lui Adrian CHESNOIU, la Caracal a avut loc o primă întâlnire între administrația locală, oamenii de afaceri din oraș și reprezentanții unor misiuni diplomatice în România, suntem deschiși pentru identificarea unor soluții care să ofere perspective acelor investitori locali sau străini, care vor să pună bazele unor afaceri durabile în zona noastră.
Dezvoltarea economică a Municipiului Caracal și crearea de noi locuri de muncă oferă perspective pentru transformarea orașului nostru într-un pol regional atât cultural cât și socio-economic.” a declarat Ion Doldurea, primarul orașului Caracal.

1 COMENTARIU

  1. Kazahstan dacă e țara cu rompetrol să spună dacă a dat sau nu spaga curistului dottore intrun cont din Turcia al acestui nenorocit de politician român încă nepuscariat care a făcut țara de râs el și camarila lui de iubitori de bani publici pe care să chinuit cu caracterul lui jegos și furicios să îi umple de bani.

Comments are closed.