Eroarea distribuitorului de gaze, plătită de slătineni

0
2813

De o săptămână de zile, cetățenii de pe străzile Trandafirilor, Libertății și Păcii din municipiul Slatina trăiesc un adevăral calvar după ce au rămas fără gaze naturale. Acest discomnfort a fost cauzat de distribuitorul de gaze care a introdus pe rețele mecaptan în exces. Revenirea la normal îi costă pe locatari între 800-1.000 de lei.

Slătinenii de pe străzile mai sus menționate sunt revoltați și susțin că nu sunt de acord să plătească greșeala distribuitorului. În acest caz, cine greșeșete trebuie să plătească. În blocurile fără gaze sunt și persoane care nu își permit să achite acesti bani fapt care duce la rămânerea fără gaze naturale și chiar la debranșare pe termen nelimitat.

Nu înțeleg cum suntem noi de vine și de ce trebuie să plătim greșelile Distrigazului. De ce cei de pe Trandafirilor sunt nevoiți să achite suma de 1.000 de lei pentru remedierea erorii, iar cei de pe Libertății doar 800 de lei? Este strigător la Cer tot ce se întâmplă!” a declarat Constantin, un cetățean de pe strada Libertății.

În acest caz, așteptăm și un punct de vedere din partea distribuitorului de gaze.