Emil Albotă: ”Noi ne dorim reforma pensiilor”

1
220

Prezent în cadrul emisiunii ”De la stânga la dreapta”, difuzată de postul local de televiziune, deputatul PSD Emil Albotă a vorbit despre reforma pensiilor, dar și despre principiile care stau la baza acestei reforme. Parlamentarul a sufliniat faptul că PSD își dorește reforma pensiilor:

Noi cei de la PSD nu ne permitem să pierdem banii din PNRR. Așa cum spunea și președintele nostru, fondurile din PNRR sunt o prioritate națională pentru a reuși să dezvoltăm durabil și sustenabil România. Noi ne dorim reforma pensiilor. Evident că ne dorim o reformă a pensiilor care să se facă cu discernământ, adică nu ne putem duce nici într-o extremă, nici în cealaltă pentru că nu este normal. Pot să vă spun principiile care să se regăsească în reforma pensiilor, principii la care noi ținem: nicio pensie să nu fie mai mare decât venitul net pe care persoana l-a avut la finalul carierei; nimeni nu va primi o pensie specială dacă nu a lucrat cel puțin 20 de ani în postul respectiv, și ne dorim evident rezolvarea acestei probleme prin impozitarea părții de necontributivitate din ceea ce înseamnă pensia.” a transmis Albotă.

1 COMENTARIU

  1. Domnule telectual scolarizat! Poate ca voi ,,DORITI REFORMA PENSIILOR,, (nu ,,NOI NE DORIM,,) pentru toti romanii. Caci , de 32 ani , tot ceea ce ,,V-ATI DORIT,, s-a infaptuit cu varf si indesat, pentru PSD, PNL , USR si alte haite politice. Pentru restul populatiei, nu prea. Invatati macar sa vorbiti, nu doar sa jupanit!

Comentariile sunt închise.