Emil Albotă, despre incendiul de la spitalul Matei Balș

1
395

În urma incendiului de la Spitalul Matei Balș din Capitală, unde mai mulți pacienți au murit, deputatul PSD de Olt, Emil Albotă, susține că în cazul de față vor fi găsiți vinovați fără vină, din rândul personalului medical sau poate chiar din rândul victimelor.

”Vedem astăzi imaginile dezastrului în flăcările incompetenței și ale corupției unui sistem eșuat. De un cinism care îți îngheață venele, premierul României are nevoie de aproape 9 ore ca să iasă public și să vorbească despre tragedia de la Matei Balș, tragedie care înăbușă orice urmă de speranță că sistemul sanitar românesc poate face față provocărilor din această perioadă. Într-un an de zile de la izbucnirea pandemiei, Cîțu și ai lui au fost ”ași” în achiziții dubioase și găsirea “specialiștilor” în sănătate din rândul patronilor de pompe funebre și dansatoarelor de manele, dar total incompetenți în asigurarea circuitelor medicale care să prevină apariția unor situații de acest gen. În nici trei luni de zile descoperim un sistem mistuit de politizare și lipsa finanțării corecte. Frigul austerității cutremură un nou spital aflat în prima linie a luptei cu pandemia.
În stiul clasic al unor politruci care nu-și asumă niciodată nimic, vor fi găsiți vinovați fără vină, din rândul personalului medical sau, Doamne ferește, poate chiar din rândul victimelor.
Dumnezeu să ne apere și să protejeze familiile îndurerate! Sincere condoleanțe!” a transmis social-democratul.

1 COMENTARIU

Comments are closed.