Elevii Școlii Gimnaziale „George Poboran” Slatina au vizitat Parlamentul la invitația senatorului Mirea

0
326
Elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială „George Poboran” din Slatina au vizitat Palatul Parlamentului la invitația senatorului Siminica Mirea. Tinerii au avut ocazia să descopere Plenul Senatului, să înțeleagă cum funcționează procesul legislativ, să înțeleagă arhitectura impresionantă a clădirii și istoria bogată a acesteia:
Începutul acestei săptămâni a debutat cu mult entuziasm, bucurându-mă astfel de vizita elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială „George Poboran” din Slatina la Palatul Parlamentului.  Împreună, am explorat istoria acestei clădiri marcante, simbol al democrației și legislației noastre.
Cei mici au avut oportunitatea să cunoască lucruri despre procesul legislativ, oferindu-le o perspectivă captivantă asupra modului în care se iau deciziile ce influențează viitorul țării noastre. Educația copiilor reprezintă o prioritate esențială pentru mine, iar toate aceste întâlniri sunt, fără dar și poate, adevărate surse de inspirație. Le urez tuturor elevilor de la Școala Gimnazială „George Poboran” succes în parcursul lor educațional și îi încurajez să viseze mare, pentru că viitorul aparține lor!” a transmis Siminica Mirea.