Elevii școlii Găneasa au vizitat Parlamentul României la invitația unui senator de Olt

0
286

56 de elevi și cadre didactice de la școala Găneasa au vizitat Parlamentul României la invitația senatorului Siminica Mirea. Tinerii au avut ocazia să descopere Plenul Senatului, să înțeleagă cum funcționează procesul legislativ, să înțeleagă arhitectura impresionantă a clădirii și istoria bogată a acesteia:

Așa cum spun de fiecare dată, orice demers aferent dezvoltării tinerilor va fi prioritar pentru mine. Așadar, luni, 13.02.2023, 56 de elevi și cadre didactice de la școala Găneasa, din județul Olt, au acceptat invitația mea de a intra în aparatul legislativ al României.

Cu emoție, au pășit în Parlamentul României și au cunoscut importanța acestei clădiri ca simbol al democrației și puterii legislative. În timp ce explorau clădirea, elevii au avut ocazia să viziteze Plenul Senatului și să înțeleagă cum funcționează procesul legislativ.
 Pe lângă acest lucru, turul ghidat le-a oferit acestora șansa să cunoască arhitectura impresionantă a clădirii și istoria bogată a acesteia. Mă bucur că experiența vizitei Senatului României a fost unică și emoționantă pentru ei, oferindu-le oportunitatea de a înțelege istoria democrației țării lor.
Sunt mai mult decât bucuroasă că am avut șansa de a discuta și de a ne cunoaște unul cu celălalt, iar unde ne-a permis timpul, le-am răspuns curiozităților pe care mi le-au adresat, cu privire la activitatea de senator.
 În cele ce urmează, nu mă dezic cu nimic de cele spuse, iar tinerii vor avea întotdeauna sprijinul meu.” a transmis senatorul de Olt.