Elevi şi profesori, premiaţi de Consiliul Judeţean

0
335

Peste o sută de elevi şi profesori din judeţul Olt care au obţinut performanţe şcolare excepţionale la olimpiadele și concusurile naționale și internaționale, anul trecut, vor fi premiaţi de către Consiliul Judeţean (CJ) în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 9 noiembrie la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina.

 Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că suma totală alocată de forul judeţean pentru premierea elevilor şi profesorilor este de 89.400 lei.

 „Este vorba despre premierea a 114 elevi prezenţi şi premiaţi atât la concursurile internaţionale, cât şi naţionale, locurile I, II, III, urmând să premiem şi menţiunile. Sunt 52 de elevi premiaţi individual şi trei colective – fotbal, handbal şi cor. Nu este un efort bugetar mare, copiii aceştia merită mai mult. Este o premiere pe care o facem an de an şi sperăm ca şi în anii următori să continuăm, iar efortul nostru să fie din ce în ce mai mare şi să avem cât mai mulţi copii din judeţul Olt prezenţi la concursurile naţionale şi internaţionale pe care noi să-i premiem”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Olt.

 Ilie Bîzoi