Edilul Iulian Preda, amenință cu blocarea traficului pe DRUMULUI NAȚIONAL 67 B PITEȘTI – SCOARȚA, pe tetitoriul Făgețelu și Leleasca

0
2120

Iulian Preda, primarul comunei Sâmburești, a anunțat că a depus la Direcția Regională Drumuri și Poduri Craiova un Memoriu comun al comunelor: SÂMBUREȘTI, DOBROTEASA, LELEASCA, FĂGEȚELU ȘI SPINENI, semnat de către primarii acestor localități, cu privire la starea catastrofală a DRUMULUI NAȚIONAL 67 B PITEȘTI – SCOARȚA, în special pe tetitoriul Făgețelu și Leleasca. În cazul în care angajații D.R.D.P. Craiova nu vor lua nicio măsură în rezolvarea acestei probleme, edilii olteni au luat hotărârea comună de blocare a traficului pe aceast drum:
”Sub numărul 13.545/19.05.2021 am depus la Direcția Regională Drumuri și Poduri Craiova un Memoriu comun al comunelor: SÂMBUREȘTI, DOBROTEASA, LELEASCA, FĂGEȚELU ȘI SPINENI, semnat de către Primarii acestor localități, cu privire la starea catastrofală a DRUMULUI NAȚIONAL 67 B PITEȘTI – SCOARȚA, în special pe tetitoriul Făgețelu și Leleasca!
Totodată, suntem pe punctul de a depune la Ministerul Transporturilor și la C.N.A.I.R. un memoriu semnat de către toate localitățile din județele Olt și Argeș traversate sau riverane acestui drum, RUȘINEA SUDULUI ROMÂNIEI!
În funcție de atitudinea și responsabilitatea/ iresponsabilitatea D.R.D.P. Craiova avem luată hotărârea comună de blocare a traficului pe această mizerie de drum!
Vă cerem să ne susțineți prin trimiterea de plângeri către D.R.D.P. Craiova și C.N.A.I.R. prin care să arătați starea drumului, pentru a scoate din birou pe cei responsabili/ iresponsabili!
Vă vom ține la curent cu răspunsul D.R.D.P. Craiova.
Poate urnim din loc nesimțirea acestei regionale care are un sediu ultraluxos pe Calea Severinului, nr. 17, Craiova. Numai cu marmura și finisajele de lux din sediu s-ar fi reparat acest drum catastrofal!
Să vedem, a zis orbul…” a declarat edilul.