Edilii Primăriei Caracal, abordare modernă a problemelor din zona metropolitană

0
441
Vineri, în sala de ședințe a Primăriei Caracal a fost organizată de către noua echipă de conducere a municipiului o întâlnire constructivă cu colegii din unele localități rurale apropiate de Caracal.

Au participat proaspeții edili ai Caracalului, primarul Marian Doldurea, viceprimarul Adrian Chesnoiu și primarii din comunele Rotunda, Bucinișu, Traianu, Redea, Vlădila și viceprimarul comunei Deveselu.

Au fost discutate mai multe aspecte legate de infrastructura din zonă, de transportul auto și  drumuri rutiere. Principalul punct al discuției, de un mare interes local, este proiectul aflat în derulare prin care să se realizeze investiția de aducțiune a gazului metan în aceste localități rurale.

Sunt două trasee pe care le va urma, plecând din Caracal, investiția de aducere a gazului metan în zonă. S-au analizat atent posibilitățile concrete prin care să se urgenteze proiectarea și obținerea documentației și a avizelor necesare demarării lucrărilor de construcție și aducțiune.

Peste doar o săptămână va avea loc o altă întâlnire la care vor participa proiectanții și alți factori cu responsabilități pe această linie.

Felicitări edililor caracaleni care, credem noi, pun o primă cărămidă la construcția unei citadele metropolitane a Caracalului.

Pavel Calciu