Ecografii mamare gratuite, în Slatina și Balș

0
685

Caravana Cancel Cancer ajunge și în acest an în județul Olt, întâi la Balș, în perioada 15-17 august, apoi la Slatina, în intervalul 18-20 august.

Potrivit organizatorilor, programul pentru perioada următoare este: Drobeta Turnu Severin 12-14 august, Balș 15-17 august, Slatina 18-20 august, Râmnicu Vâlcea 21-23 august și Pitești 24-26 august.

Timp de trei zile, un cabinet medical mobil, ce este dotat cu un ecograf de ultimă generație, va staționa în parcarea Kaufland din Balș și Slatina. În Slatina, mașina va fi amplasată, cel mai probabil, în parcarea Kaufland din partea de jos a orașului, pe Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 29 A, așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

Potrivit programului din anii trecuți, consultațiile vor fi oferite pe baza bonurilor de ordine eliberate la începutul fiecărei zile, în limita a 32 de ecografii pe zi.

Organizatorii spun că o astfel de ecografie durează 15 minute, iar investigația le poate salva viața femeilor. Depistat în stadii incipiente, cancerul de sân poate fi tratat.