Drăgănești Olt: și-a înjunghiat soția cu sânge rece și a fugit

0
2852

Cu puțin timp în urmă un bărbat de etnie romă în vârstă de 37 de ani din comuna Sprâncenata, pe fondul unui conflict intrafamilial, acesta și-a bătut soția, târând-o până în stradă unde i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, după care a fugit. A fost prins în scurt timp.

*La data de 29 aprilie 2024, în jurul orei 15:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi înjunghiat o femeie, pe strada Căpitan Drăgănescu din orașul Drăgănești-Olt, după care ar fi fugit într-o direcție necunoscută”, a transmis IPJ Olt.

De asemenea, la fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt.

Sursa citată a precizat faptul că din primele verificări polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Sprâncenata, în timp ce se afla pe strada Căpitan Drăgănescu, din orașul Drăgănești-Olt, pe fondul unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soției sale, în vârstă de 37 de ani, mai multe lovituri cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală.

“Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat.
În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei pe strada Livezilor din orașul Drăgănești-Olt, acesta fiind condus la sediul poliței pentru audieri”, a mai transmis sursa citată.

De asemenea, la fața locului, s-a deplasat și o echipa complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt pentru a efectua cercetarea la fața locului sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Marilena Vasile