DOUĂ UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN OLT FAC ANGAJĂRI. CE POSTURI SUNT SCOASE LA CONCURS

0
326

Două unități de învățământ din județul Olt fac angajări. Este vorba despre Centrul Şcolar pentru Educaţie din orașul Balş și Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” din Slatina. Sunt scoase la concurs două posturi.

Gazeta Oltului vă prezintă, în rândurile de mai jos, ce posturi sunt scoase la concurs.

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Balş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de secretar. Pentru a ocupa acest post candidații trebuie să aibă: studii superioare; cunoștințe privind întocmirea și administrarea corespondenței oficiale și cunoștințe de utilizare și operare PC (pachet Microsoft Office). Proba scrisă a concursului, dar și interviul vor avea loc pe 7 octombrie.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 5 zile de la publicarea anunțului.

Relații suplimentare se pot obține la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Balş, cu sediul în Balș, Str. Plopului nr. 16 bis, tel. 0249.451.937, e-mail scoalaspecială_bals@yahoo.com.

Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” din Slatina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de bibliotecar cu 0,5 normă.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă studii superioare. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 14 octombrie, ora 15.00, iar interviul pe 15 octombrie, de la aceeași oră. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Școlii Gimnaziale „Vlaicu Vodă” din Slatina, str. Al înfrățirii nr.6, județul Olt, telefon 0349/401.663.