Doua școli din Olt vor fi renovate de Asociația BookLand

0
614

După Școala Gimnazială din Topana, acum a venit rândul unităților de învățământ din comunele Osica de Sus si Fagetelu să beneficieze de renovări capitale, pentru asigurarea unui climat sănătos tinerelor generații, cu ajutorul Asociatiei BookLand.

Școala din Osica de Sus, construită în 1900, are nevoie de lucrari serioase de renovare: înlocuire acoperiș, montarea sistemelor pluviale, amenajarea curții prin montarea pavelelor, repararea și zugravirea pereților exteriori și interiori.

La scoala din Fagețelu, desi cladita la 74 de ani diferență, situația nu este cu mult diferită. Ca urmare, meșterii vor repara și zugrăvi pereții exteriori și interiori, vor scoate pardoseala învechită si vor monta parchet și vor moderniza baile.

De peste 11 ani, asociația BookLand contribuie la sublinierea importanței educației și dezvoltarii personale prin Conferintele BookLand Evolution si materialele video Inspirationale care transmit tinerilor mesajele unor mentori cu valori demne de urmat, prin Taberele Coolturale BookLand care ofera un mix echilibrat de activitati educationale & distractie în mijlocul naturii, dar mai ales prin Renovarea & Dotarea scolilor – initiativa care acorda copiilor defavorizati din mediul rural o sansa reala la o educatie de calitate!

Toțo cei care le impartasesc viziunea, se pot alatura demersului BookLand redirecționând 20% din impozitul pe profit/venit, donand 2 euro lunar printr-un SMS cu cuvantul CONSTRUIM la 8845 sau achizitionand Soricelul BookLand