DOUĂ INSTITUȚII PUBLICE DIN OLT FAC ANGAJĂRI

0
971

Două instituții publice din Olt fac angajări în această perioadă.

Astfel, Biblioteca Judeţeană Olt „Ion Minulescu” din Slatina angajează șef serviciu, grad II, nivel studii superioare la Serviciul Dezvoltarea, evidența și prelucrarea colecțiilor din cadrul instituției de cultură, postul fiind pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă:  studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani și certificat de absolvire curs de biblioteconomie – modulul I și modulul II.

Proba scrisă va avea loc pe 26 aprilie, de la ora 09:00, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 16 aprilie 2021. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Bibliotecii Judeţene Olt „Ion Minulescu” din Slatina, bd. A.I. Cuza nr. 3B, judeţul Olt, telefon 0349/802.177, e-mail bibliotecaolt@yahoo.com.

Și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt angajează pe perioadă nedeterminată administrator I în cadrul Compartimentului Unitatea de Administrare a Bazelor Sportive.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă și vechime de minimum 5 ani. Proba scrisă va avea loc pe 26 aprilie, de la ora 08:00, iar interviul pe 27 aprilie, de la aceeași oră. Data limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 12 aprilie 2021.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Olt, tel. 0249/437.101.