Două apartamente, o casă și un teren, din Slatina, scoase la vânzare de Fisc

0
3252

Taxele și impozitele neplătite îi pot lasă pe olteni fără case. Fiscul a scos la vânzare locuințe și terenuri ale persoanelor cu datorii la stat. Bunurile vor fi vândute la licitație în ziua de 9 iulie 2018, la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Olt, situat în strada Arcului, numărul 2A, din Slatina.

Astfel, cei care vor să investească în terenuri sau apartamente pot achiziționa un apartament cu 3 camere, cu suprafata de 71,14 metri pătrați, situat în  Slatina, strada Mănăstirii, nr. 9, bl. 10|ACM, la un preț de pornire a licitație, exclusiv TVA de 239.000 RON. Un alt apartament cu 3 camere, cu suprafața totală de 78,24 metri pătrați, situat în Slatina, strada N.Titulescu, nr.39, bl.39 este scos la licitație de către Fisc prețul de pornire a licitaţiei fiind de 267.000 RON. În aceeași zi, Fiscul scoate la vânzare o casă de locuit, construită în anul 1960, situată în Slatina, strada Garoafelor , preț pornire licitație, exclusiv TVA 29.974 RON și teren intravilan-curți construcții, cu suprafața de 84 de metri pătrați, situat în aceeași locație la prețul de pornire a licitației de 10.290 RON. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 6 iulie.

Pentru participarea la licitații ofertanții trebuie să depună, cu cel puțin o zi înainte de data licitației: oferta de cumpărare, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei; împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naţionalitate română, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerţului; pentru persoane juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/pașaport; dovadă emisă de organele fiscale centrale  că nu au obligaţii fiscale restante.

Ilie Bîzoi