Dosare penale pentru șoferii olteni aflați sub influența alcoolului sau a altor substanțe

0
218

Ziua de 13 ianuarie a fost cu ghinion pentru șoferii olteni. Aceștia au fost prinși de oamenii legii sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În jurul orei 20:00, pe strada Vintilă Vodă, din municipiul Slatina, a fost depistată o femeie de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar cu ocazia testării sale cu analizatorul de droguri ,,DRUGTEST”, rezultatul a fost pozitiv.

În același timp, pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș, a fost depistat un bărbat de 25 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar cu ocazia testării sale cu analizatorul de droguri ,, DRUGTEST”, rezultatul a fost pozitiv.
Tot în ziua de 13 ianuarie la ora 03:00, pe strada Vladu Nica, din comuna Osica de Sus, a fost depistat un bărbat de 23 ani, din comuna Dobrosloveni, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.