Donații pentru cetățenii din Scornicești

0
280

Zeci de persoane din orașul Scornicești au un nou motiv de bucurie. Comunitatea Greenfield, Florin și Diana Buzatu, și Primaria Scornicești au reușit aducerea în orașul lui Ceaușescu a unui transport cu donații pentru familiile nevoiașe din localitate:

De cele mai multe ori, se demonstrează că omul bun nu uită niciodată de unde a plecat. Stau drept dovadă faptele celui care a readus strălucirea unui complex turistic cunoscut și apreciat în localitatea noastră. A venit în urmă cu mulți ani aici și a demonstrat, prin tot ceea ce a făcut, că este cu sufletul legat de comunitatea din Scornicești, iar astăzi, din nou, ne bucură cu atenția și bunătatea sa pentru această zonă.

Mai exact, cu ajutorul comunității Greenfield, Florin și Diana Buzatu, împreună cu Primaria Scornicești, s-a reușit aducerea în localitate a unui transport cu donații, lucruri de care s-au bucurat mai multe familii din orașul nostru.
Personal, în numele cetățenilor din Scornicești, vă mulțumim că nu sunteți indiferenți, vă mulțumim că existați, iar Dumnezeu să vă dea sănătate și să vă răsplătească înzecit pentru sufletul dumneavoastră bun!” a precizat edilul localității, Daniel Tudor.