Doliu în IPJ Olt

1
1497

Alexandru Sora, poliţist în cadrul IPJ Olt, a decedat marți, după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV2. Acesta avea doar 48 de ani şi activa în cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt de 27 de ani:

„Vestea tristă a morții colegului nostru ne-a cutremurat sufletele. O zi dureroasă, astăzi, 30 martie 2021, zi în care agentul șef principal de poliție Sora Alexandru s-a stins fulgerător din viață, la vârsta de doar 48 de ani.

Cu o experiență de 27 de ani, colegul nostru își desfășura activitatea în cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un adevărat exemplu, fiind un familist convins, soț devotat, tată exemplar și mai mult decât un simplu coleg, a fost un prieten de nădejde pentru noi toți.

Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea soției şi a celor doi copii ai săi! Împărtășim această mare pierdere și transmitem condoleanţe familiei îndurerate!”, transmite IPJ Olt.

1 COMENTARIU

Comments are closed.