Doldurea: ”Vă invit să înlocuim autoturismele cu mijloace de transport ECO precum biciclete, trotinete, mașini electrice sau, de ce nu, cu mersul pe jos”

0
190
Ion Doldurea, edilul municipiului Caracal, i-a invitat pe cetățeni, vineri, să înlocuiască autoturismele cu mijloace de transport ECO pentru a proteja mediul înconjurător. Bicicleta, trotineta, mașina electrică sau mersul pe jos pot reprezenta cea mai bună dovadă de dragoste pentru natură.
Vineri, 7 aprilie, vă invit să înlocuim autoturismele cu mijloace de transport ECO precum biciclete, trotinete, mașini electrice sau, de ce nu, cu mersul pe jos. Să arătăm împreună că înțelegem importanța protejării mediului și a combaterii schimbărilor climatice.
Reducerea poluării nu trebuie să fie doar un  deziderat, ci o necesitate care se materializează în acțiuni concrete pe care fiecare dintre noi le putem întreprinde. Astfel, dăm un semnal clar privind respectul nostru față de natură și față de beneficiile unui mediu curat pentru sănătate.
Ceea ce era cândva un mijloc de transport uzual, bicicleta, poate redeveni o alternativă cotidiană la deplasarea pe distanțe scurte și o sursă de sănătate pentru fiecare dintre noi.” a transmis Ion Doldurea.