Doi candidați în cursa pentru șefia Biroului de Combaterea Infracțiunilor Contra Patrimoniului din Poliția Olt

0
431

Doi candidați și-au depus dosarul de înscriere pentru șefia Biroului de Combaterea Infracțiunilor Contra Patrimoniului și Grupări Infracționale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Șefia Biroului de Combaterea Infracțiunilor Contra Patrimoniului și Grupări Infracționale din cadrul IPJ Olt a fost scoasă la concurs examenul urmând să se desfășoare pe data de 18 iulie 2018. La încheierea termenului de înscriere la concurs, doi candidați și-au depus dosarul. Este vorba despre comisarul șef de poliţie Daniel Costel Sultana și comisarul de poliție Vincze Valentin Zoltan. Concursul va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale, din tematica și bibliografia stabilite de comisie. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „ admis ” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.

În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.

Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „ admis ” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Notele se acordă independent de fiecare membru al comisiei de concurs, exceptând președintele, şi se trec în borderou.

Ilie Bîzoi