DJ657 se modernizează. Oprescu a semnat contractul

0
3149

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a semnat contractul pentru modernizarea DJ657, care traversează localitățile Recea, Valea Mare, Priseaca, Poboru și Spineni, pe o lungime de peste 45 de kilometri. Valoarea acestei investiții este de peste 177 milioane lei asigurată din fonduri europene.

Totodată, se urmărește și modernizarea drumului județean DJ679, între localitățile Ghimpețeni, Tufeni, Văleni, Seaca și Mihăești:

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a semnat astăzi cel mai important proiect de modernizare a infrastructurii rutiere din județul Olt, finanțat prin noul exercițiu bugetar al Programului Regional Sud-Vest Oltenia. Acesta vizează atragerea a peste 177 milioane lei din fonduri europene pentru modernizarea DJ657, care traversează localitățile Recea, Valea Mare, Priseaca, Poboru și Spineni, pe o lungime de peste 45 de kilometri. În cadrul aceluiași program de finanțare, apelul ADRSVO-Conectivitate Regională și Îmbunătățirea Accesului la TEN-T, a fost admis și un al doilea proiect de modernizare a drumurilor județene, pentru care așteptăm semnarea contractului de finanțare. Este vorba de reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ679, proiect în valoare estimativă de peste 95 milioane lei, care prevede modernizarea a 37,896 kilometri în localitățile Ghimpețeni, Tufeni, Văleni, Seaca și Mihăești.” anunță PSD Olt.