Diplomă de recunoaștere de la CIO Lausanne, Elveția pentru un tânăr sportiv din comuna Urzica

0
159

Cornel Popescu, un sportiv talentat din comuna Urzica, a fost recent onorat cu o distincție prestigioasă de către Comitetul Internațional Olimpic (CIO) din Lausanne, Elveția. Băiatul a primit diploma de recunoaștere pentru participarea sa la olimpiadă, o realizare care reflectă munca, efortul și devotamentul său. De asemenea, acesta a fost înscris în Asociația Mondială a sportivilor Olimpici.

Într-un gest de recunoaștere și apreciere pentru performanțele sale remarcabile, sala de sport din Urzica va purta numele lui Cornel Popescu.

Ne bucurăm pentru recunoașterea meritelor, este singurul fiu al localității noastre care a participat la o olimpiadă și îl așteptăm în mijlocul comunității de unde își trage rădăcinile pentru a-i arăta cinstea și respectul pe care îl merită prin acordarea numelui său, Sălii de sport din comuna Urzica”, a transmis  Primăria Urzica.

Cornel Popescu, prin determinarea și performanțele sale, a demonstrat că visul olimpic poate fi atins chiar și de sportivii din localități mai mici, precum Urzica.

Marilena Vasile