Digi dă super telefoane la prețuri „de nimic”: cum prinzi așa ofertă

0
2075

Grupul Digi | RCS-RDS a revenit cu cea mai tare ofertă dintre toți operatorii telecom. Dă telefoane de vârf la prețuri foarte bune. Cum procedezi să prinzi unul?

Super telefoane la preț mic. Ce poți cumpăra de la Digi | RCS-RDS?

Poți cumpăra, de exemplu, Samsung Galaxy S10 Plus de 128 GB și avans de 215 lei. Pe lună ai de plătit 166 de lei, ceea ce-i aproape mărunțiș dacă e să compari cu ce poate oferi acest telefon.

Dacă vrei un telefon mai mic, există o oferta Digi și pentru Samsung Galaxy S10e 128 GB. Dai 311 de lei avans și câte 112 de lei pe lună.

Nu lipsesc și modelele ceva mai ieftine, cum ar fi Samsung Galaxy A50, care vine cu avans zero și 62,5 de lei pe lună.

De partea cealaltă, dacă vrei iOS, cel mai scump iPhone are preț bun la Digi. De exemplu, un iPhone Xs 64 GB costă 5.900 de lei – fără alte contracte. În cazul în care profiți de oferta de portare a operatorului, dai avans de 1.939 de lei și lunar câte 165 de lei.

Cum poți cumpăra telefoane mai ieftin

Campania de acum e un rezultat al performanței pe care Digi a avut-o cu portarea. Astfel, și campania are o denumire pe măsură: „Oferta verii” și fix pe așa ceva se bazează. Vii cu numărul în rețeaua operatorului și ai telefoane în rate, fără dobândă, și cu avans mai mic sau mai mare. Contează foarte mult ce model vrei să cumperi, dar dacă tot te bagi la rate măcar să fie unul bun.

Ca finanțare sunt două variante prin două bănci cu prezență locală: ING Acum și UniCredit Consumer Financing. Sunt 24 de rate egale, comisioane zero și se acordă pe loc în magazinele operatorului. Abonamentul Digi, dacă iei unul singur, costă doar cinci euro pe lună.

Ca să cumperi orice telefon de la operator, prin acest sistem de rate, trebuie să ai cetăţenie română şi domiciliu in România. Totodată, trebuie să ai minimum 18 ani și maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbaţi) și venituri de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii.

Oferta e valabilă doar până pe 31 iulie. Ai toate detaliile pe site.

Sursa: playtech.ro