Deschiderea Parcului Comercial Altex Slatina, amânată

0
3023

Deschiderea Parcului Comercial Altex Slatina, situat, lângă Kaufland Centrul Vechi (bd. Nicolae Titulescu, nr. 29), anunțată pentru 29 martie, se amână.

 Motivul este vremea nefavorabilă care a întârziat finalizarea lucrărilor. Surse, din rândul constructorilor, susțin că, lucrările ar putea să mai dureze câteva luni. Până la finalizarea investiției, însă retailerii caută deja personal pentru a lucra în respectivele magazine.

Altex, CCC (retailer de încălțăminte), Noriel (magazine de jucării), Sportisimo (magazine de articole sportive) și Pepco vor deschide magazine în cea mai nouă galerie comercială din Slatina, de lângă Kaufland Centrul Vechi. Ca urmare retailerii oferă numeroase locuri de muncă pentru cei interesați. Astfel, potrivit monneybuzz.ro, magazinul de jucării Noriel caută director de magazin cu bune abilități  de leader, de formare echipe si motivarea personalului din subordine, bune abilități de organizare, planificare și prioritizare; bune abilități de instruire a membrilor echipei, abilități de mediere și rezolvare probleme apărute în magazine și cunostinte operare PC: MS Office (Excel, Word) – nivel mediu. Se cere  experiență de minimum un an într-o poziție similară. Retailerul polonez de încălțăminte CCC caută Store Manager / Asistent Manager, care trebuie să îndeplinească următoarele cerințe: minim trei ani într-un post similar, execelente abilități de conducere și coordonare a unei echipe, orientare către rezultate, foarte bune abilități de organizare a resurselor, capacitatea de a gestiona mai multe sarcini în același timp, capabilitatea de a lucre independent, dar și în echipă și excelente abilități de comunicare (verbal și scris).

Parcul Comercial Altex Slatina va avea un regim de înălțime P+1 etaj. La parter vor funcționa cinci unități comerciale, iar etajul va avea parțial funcție comercială, o parte fiind dedicată parcării autovehiculelor.

Ancora centrului comercial este magazinul Altex, care va funcționa atât la parter, cât și la etajul 1. Altex va investi în centrul comercial aproape 7 milioane de lei.

Ilie Bîzoi