Deputatul Marius Iancu îi răspunde lui Dăncilă

1
543

Prima reacție din PSD Olt după atacul Vioricăi Dăncilă la adresa lui Paul Stănescu vine de la deputatul Marius Iancu, care spune că în timp ce fostul premier și lider PSD umblă cu „bârfe” pe la televizor, adevărul este că singurul vinovat din PSD pentru pierderea alegerilor prezidențiale este Dăncilă:
„Declarațiile fostului premier al României și președinte PSD, Viorica Dăncila sunt o ofensă adusă mie și colegilor mei de la PSD Olt. Amintirile sale din acea perioadă diferă mult de ale noastre, ale celor care am luptat pentru ca ea să ajungă în turul II al alegerilor prezidențiale. Iar la acea vreme, președinte al PSD Olt era chiar Paul Stanescu, actualul secretar general al PSD, omul pe care Viorica Dăncila îl acuză de trădare. Se pot numi trădare rezultatele PSD Olt la cele două tururi ale alegerilor prezidentiale, de aprximativ 43%, respectiv 53%, organizația noastră situându-se în primele trei locuri, în clasamentul național? Se poate numi trădare munca tuturor colegilor și militanților noștri, a primarilor și consilierilor locali care au luat la pas localitățile Oltului și au mers din ușă în ușă și din poartă în poartă pentru a-i convinge pe cetățeni că Viorica Dăncila merită votul lor, că ceea ce văd la televizor și pe rețelele de socializare sunt simple manipulări și atacuri?
Adevărul este că Viorica Dăncila a pierdut alegerile prezidențiale, dar nu din cauza lui Paul Stănescu și a PSD Olt. Cred că dacă ar fi făcut o analiză serioasă și obiectivă, în tot acest timp, ar fi găsit adevăratul vinovat și ar fi putut să își scrie memoriile frumos, ca un fost lider demn care a condus, la un moment dat, România. Frustrările și răzbunarile personale pe care le prezintă ca adevăruri se înscriu în categoria „can-can” politic. Dar din păcate, având în vedere situația dificilă prin care trece România condusă de un Guvern PNL-USR, ultimul lucru de care au românii nevoie sunt „bârfele” și show-ul monden ale Vioricăi!”, a scris deputatul PSD pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. n-ai niciun merit in procentele psd in olt rezultatele se datoreaza primarilor vostri din olt care carau cu ce puteau oamenii slabi la vot manipulandu-i

Comentariile sunt închise.