Deputatul Marius Iancu: „ Fermierii prezenți pe Esplanadă sunt o dovadă că programele PSD pentru agricultură au fost bune”

0
205

Creşterea exporturilor, protejarea şi încurajarea fermierilor olteni, astfel încât agricultura să fie motor de creştere economică sunt prioritare pentru parlamentarii PSD de Olt . Dovadă că lucrurile încep să intre pe făgaşul normal  şi că agricultorii olteni încep să aibă încredere în promisiunile actualilor guvernanţi  este interesul manifestat de fermierii prezenţi în aceste zile pe Esplanada municipiului Slatina, la Ziua Recoltei.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, deputatul PSD de Olt, Marius Iancu, a ţinut să felicite autorităţile locale pentru organizarea primei ediţii a Zilei Recoltei şi pe deputatul Alexandru Stanescu, președintele Comisiei de Agricultură, inițiatorul legii prin care 10 octombrie a devenit Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești. „Prima ediție a Zilei Recoltei, organizată la Slatina este un succes. Fermierii olteni au expus produsele lor, iar slătinenii au venit, în număr mare să cumpere produse naturale, sănătoase și gustoase. Vreau să îl felicit pe deputatul Alexandru Stanescu, președintele Comisiei de Agricultură și inițiatorul legii prin care 10 octombrie a devenit Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești. Îi felicit și pe organizatori, Primăria Municipiului Slatina, Directia Agricola Olt și Asociația Tinerilor Fermieri din Olt. Fermierii prezenți pe Esplanadă sunt o dovadă că programele PSD pentru agricultură au fost bune și că, așa cum am promis, suntem alături și sprijinim fermierii și producția de fructe și legume românești”, a scris deputatul PSD de Olt.

Ilie Bîzoi