Darius Vâlcov lansează un nou ATAC la adresa lui Klaus Iohannis: ‘Cât poți să fii de ticălos!?’

0
675

Președintele Klaus Iohannis a convocat un CSAT, pe data de 4 septembrie, pentru a discuta rectificarea bugetară! Iohannis a refuzat să avizeze cererea Guvernului prin care mai multe instituții, printre care Serviciile secrete și Administrația Prezidențială, pierdeau bani din bugetele inițiale. În plus, șeful statului a criticat executivul pentru că ”e atent dacă voi convoca CSAT, nu la pesta porcină africană, care se anunță a fi o catastrofă națională”.

Consilier pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov lansează un nou atac la adresa președintelui, pe care îl numește ticălos. Motivul: refuzul lui Iohannis de a accepta rectificarea bugetară în care sunt alocați banii pentru românii cărora le-au fost omorâți porcii din cauza epidemiei de pestă porcină africană.

”Cât poți să fii de ticălos ca să vorbești de blocarea plăților pentru crescătorii români afectați de pesta porcină, atâta timp cât tu ești cel care ai amânat rectificarea bugetară prin care Guvernul alocă 110 milioane de lei pentru aceștia!?”, a scris Vâlcov pe Facebook, care a atașat și o poză sugestivă cu Iohannis.

Sursa :stiripesurse.ro