Darius Vâlcov a înființat recent o societate la Milano, Italia

3
1172

Fostul primar al municipiului Slatina, Darius Vâlcov vrea să devină cetățean model în Italia, cu acte în regulă și cu contribuțiile la stat plătite, astfel încât statul italian să-i ofere cele mai bune condiții dacă va fi nevoie. Legile din peninsulă prevăd sancțiuni mai puțin aspre pentru infracțiuni fără violență, astfel că o eventuală sentință de până la trei ani de închisoare ar putea fi executată în regim de libertate supravegheată, cu interdicția de a părăsi țara.
Darius Vâlcov a înființat recent o societate la Milano, Italia, într-o premieră, având în vedere că tradițional fostul primar al Slatinei nu își asuma firmele create, ci le controla prin diverși interpuși, după cum arată rechizitoriile DNA întocmite pe numele său. Este vorba despre Private Limited Company Independent SRL, cu sediul în Milano, VIA GIOVANNI BATTISTA MONTEGGIA 8, societate care are un singur angajat și un acționar unic, în persoana lui Darius Vâlcov.

3 COMENTARII

  1. Am dat noroc cu el la școala nr.3 când au fost alegeri pentru primar. Sper sa nu uite de România nici România ( Slatina ) de el.
    Sper că totul e bine la plaja Olt și lumea încă trece Oltul înot și mai sunt persoane care fac scufundări libere.

Comentariile sunt închise.