Daniel Tudor vrea azil pentru persoanele cu probleme, la Scornicești

0
257
Proiectul de Buget al orașului Scornicești, potrivit edilului Daniel Tudor,  cuprinde toate obiectivele importante propuse spre a fi demarate și ulterior implementate în localitate. Extinderea rețelelor de apă și canar, gaze, asfaltarea străzilor, construirea unui teren de fotbal sintetic în satul Chiteasca, înființarea unui azil pentru persoanele cu probleme sunt doar câteva din prioritățile anului 2023:
Vă aduc la cunoștință principalele proiecte ale anului 2023 pe care, pas cu pas, cu aceeași determinare, responsabilitate și muncă în echipă, le vom duce la bun-sfârșit. Astfel: continuăm proiectul privind extinderea rețelei de apă și canal; demarăm extindere rețelei de gaze; continuăm asfaltarea străzilor din satul Jitaru, Șuica, Str. Tronești, Str. Giurgiului și Bircii, urmând ca după finalizarea lucrărilor de canalizare să asfaltăm și Teiușul; construirea unui teren de fotbal sintetic în satul Chiteasca; reabilitarea spațiilor verzi în zona stadionului; continuarea lucrărilor de modernizarea a trotuarelor și parcărilor din orașul Scornicești; modernizarea iluminatului public, acolo unde lucrările nu s-au efectuat încă; reabilitare și modernizare școli: Școala Generală Bircii, Mărgineni, Jitaru, Grădinița Chiteasca; reabilitare Liceu Constantin Brâncoveanu; actualizare PUG și PUZ; modernizare și extindere monitorizare video; betonare (asfaltare) străzi laterale în orașul Scornicești; construire creșă în sat Bălțați; reabilitare fostul sediu al primăriei; înființare azil pentru persoanele cu probleme și reabilitare termică a blocurilor din oraș.
 În încheiere, țin să subliniez faptul că în afară de toate acestea mai avem în agendă și alte proiecte la fel de importante pe care vă asigur că le voi aduce în atenția dumneavoastră, pe fiecare la timpul potrivit! Personal, îmi doresc să avem cu toții un an deosebit, cu cât mai multe realizări și satisfacții pe toate planurile!” a transmis Daniel Tudor.