Daniel Tudor, întâlnire de lucru cu directorii școlilor gimnaziale din Scorniceşti

0
239

Primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, s-a întâlnit cu directorii școlilor gimnaziale din localitatea pe care o conduce. Temele de discuție s-au axat pe: stadiile lucrărilor privind reabilitarea şcolilor, dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar și nu în ultimul rând s-a discutat despre achiziţionarea de microbuze şcolare electrice pentru transportul elevilor:

Doresc să vă aduc la cunoștință faptul că am avut astăzi, începând cu prima oră a dimineții, o importantă întâlnire de lucru cu o distinsă doamnă şi domni directori ai școlilor gimnaziale de pe raza oraşului Scorniceşti…

Discuțiile au debutat cu stadiile lucrărilor privind reabilitarea mai multor şcoli din localitatea noastră, dorind să monitorizăm îndeaproape fiecare progres făcut în acest sens.
O altă temă a întâlnirii a fost axată pe depunerea unui alt proiect de interes, atât pentru profesori, cât şi pentru elevi şi părinţi, şi anume – dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar din oraşul Scorniceşti.
Nu în ultimul rând, am căutat cele mai bune soluții pentru achiziţionarea de microbuze şcolare electrice pentru transportul elevilor noștri în cele mai bune condiții!
Toate acestea, adăugate la cele care au fost și vor mai fi, reprezintă pași importanți în îndeplinirea obiectivului major de îmbunătățire, pe toate planurile, a actului educațional din localitatea noastră!” a transmis primarul din Scornicești.