Cursuri gratuite pentru şomerii din Olt: inspector resurse umane, manichiurist – pedichiurist, barman, lucrător în comerț și operator introducere validare si prelucrare date

0
126

În luna noiembrie, şomerii olteni se pot înscrie la unul din cele șase cursuri puse la dispoziţie de Centrul de Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt.

De aceste programe de formare profesională vor beneficia un număr de 84 de persoane care, conform legii, au dreptul la servicii de formare profesională gratuite.

Meseriile sau ocupaţiile pentru care se oferă pregătire teoretică şi practică gratuită în luna noiembrie sunt: inspector resurse umane , manichiurist – pedichiurist, barman, lucrător în comerț și operator introducere validare si prelucrare date.

La finalul cursurilor oltenii vor beneficia de o diplomă care va atesta calificarea în una din aceste meserii. Şomerii interesaţi pot solicita mai multe informaţii la Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413099.