CURSURI GRATUITE PENTRU INFIRMIERĂ, FEMEIE DE SERVICIU ȘI ÎNGRIJITOR SPAȚII VERZI

0
632

Nu mai puțin de 56 de persoane din judeţul Olt, aflate în căutarea unui loc de muncă, vor beneficia în luna iunie de cursuri de formare profesională, oferite de Centrul de Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt.

Cursurile organizate de AJOFM Olt oferă calificare în patru meserii: infirmieră ( 14 persoane),  femeie de serviciu (14 persoane), îngrijitor spaţii verzi (14 persoane) și competențe în limba română (14 persoane).

Per total, la finalul programelor de formare profesională, un număr de 56 de şomeri olteni vor beneficia de o diplomă care va atesta calificarea într-una din aceste meserii. Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413.099.