Cum să devii expert la poker cu dealer live

0
139

Pokerul este un joc care se răspândește la fel de agresiv precum un incendiu din sălile de jocuri din Las Vegas până pe toate celelalte continente. De curând, a devenit cel mai preferat joc de cărți din întreaga lume, motiv pentru care a devenit subiectul a numeroase ecranizări de succes.În acest sens, nu putem trece cu vederea influența Hollywood-ului în stabilirea acestui joc ca favorit al împătimiților de jocuri de noroc.

O grămadă de filme precum Maverick, Rounders și The Cincinnati Kid au contribuit la construirea unei anumite reputații a jocului, care nu este complet adevărată, însă ce este 100% real este faptul că pokerul este un joc plin de adrenalină, recomandat doar persoanelor care sunt dispuse să își asume riscuri, fără a-și afecta calitatea vieții.  Acest lucru a influențat mulți oameni să-și etaleze abilitățile îndrăznețe, aspect care, la rândul său, a amplificat la popularitatea jocului.

Acum, după mulți ani de evoluție, jocul se găsește în ultima sa etapă – pokerul online. Și această variantă s-a bucurat rapid de o popularitate nebună într-un timp foarte scurt. La răspândirea și popularizarea pokerului au contribuit substanțial și lanțurile de cazinouri, care s-au extins rapid în plan fizic și care au știut numaidecât cum să își facă loc în mediul online, odată cu apariția măsurilor de distanțare socială.

Acum, datorită tehnologiei poți juca la cazinoul tău preferat din siguranța propriei case, iar asta nu se întâmplă doar în cazul pokerului, ci este valabil și pentru celelalte jocuri de casino, care te întâmpină cu grafici și efecte sonore spectaculoase precum secțiunea Netbet loto sau paginile dedicate pariurilor sportive.

Există o mulțime de opțiuni în materie de poker și chiar turnee pentru cei care au potențial financiar și nervi de oțel. Ținând cont de această popularitate, astăzi vom vorbi despre pokerul online cu dealer live. Este puțin diferit de pokerul tău online obișnuit. Dată fiind această popularitate a jocului, nu a durat mult până când cazinourile au venit cu o nouă îmbunătățire – interacțiunea cu un dealer real, care să ofere jucătorilor posibilitatea de a nu-și părăsi zona de confort a locuinței, putând totuși să interacționeze cu un dealer în care și oase, care să le facă experiența de joc cât mai apropiată de cea autentică.

Ce este pokerul cu dealer live?

În pokerul online asistat de un dealer live, jocul este transmis live dintr-un cazinou fizic, iar dealerul cu care urmează să interacționezi stă la masă doar pentru a se ocupa de divertismentul tău. Acest lucru dă jocului mult mai mult dinamism și îl face mult mai interesant, spre deosebire de pokerul online obișnuit care este o simulare generată de computer a unei săli de poker.

În pokerul online obișnuit sau chiar și în pokerul live, concurezi tu împotriva unui adversar, pe când în variantele de poker cu dealer real vei juca tu contra dealerului, aspect care favorizează unele diferențe semnificative la nivelul regulilor și chiar în stilul jocului.

Învață cum să joci jocul

De cele mai multe ori, mai ales pentru jucătorii cu experiență, regulile unui joc pot părea neglijabile, însă primul lucru pe care este recomandat să-l faci înainte de a juca orice joc este să-l înveți corect. Pentru asta te poți folosi de platformele de poker ale operatorilor licențiați din țara noastră și poți chiar să profiți de versiunile demo ale jocurilor sau să revendici bonusurile oferite de cazinou, pentru a dobândi aptitudinile necesare fără a-ți pune în pericol bugetul personal.

Cel mai bun mod de a începe un joc de poker cu dealer real este să plasezi pariuri pe sume moderate, iar pe măsură ce jocul evoluează în favoarea ta, să crești miza după cum crezi de cuviință înainte de flop. În cazul pokerului cu dealer real, dinamica jocului ar putea fi puțin mai rapidă decât într-o sesiune obișnuită de poker, însă câștigurile vor intra în buzunarul tău într-un timp mult mai scurt.

Joacă turnee

Un alt lucru pe care trebuie să-l faci pentru a excela la orice joc este să exersezi mult. Din fericire, există câteva jocuri gratuite și chiar turnee de poker cu dealer live disponibile pe Internet. În aceste jocuri, îți vei putea exersa cu adevărat abilitățile și le vei putea perfecționa pentru a fi cel mai bun.

Turneele au avantajul că te pun față în față cu o gamă amplă de adversari, fie ei jucători sau dealeri, și te ajută să înveți să analizezi mai bine mișcările și expresiile faciale ale celor de la masă, astfel încât să poți întoarce această informație în favoarea ta.

Informează-te și construiește-ți o strategie imbatabilă

Deși poate suna cicălitor, acest sfat merită repetat până devine un reflex pentru jucători. Cheia pentru a juca orice joc asemeni unui profesionist este să îți dezvolți o strategie bună, pe care să o aplici ori de câte ori ai ocazia. Pentru asta, trebuie să studiezi în detaliu strategiile populare și să preiei din ele ce îți este util, pentru a-ți contura propria tehnică de joc.

Poți încerca chiar să aplici mai multe strategii succesiv în jocurile tale astfel încât să o descoperi pe cea care te avantajează cel mai mult în funcție de adversarul contra căruia joci sau de cărțile pe care le ai în mână.

Nu pierde din vedere nici faptul că de la un joc la altul este foarte posibil ca dealerul contra căruia joci să se schimbe, iar asta este posibil să influențeze modul în care vei juca următoarele sesiuni de poker. Din acest motiv, este recomandat să cunoști în detaliu cât mai multe strategii, pentru a putea să jonglezi cu ele ori de câte ori apare nevoia.

Jocul contra unui dealer real nu diferă cu mult de variantele clasice de poker, însă cu siguranță este mult mai intrigant și mai apropiat de experiența autentică de care ai putea profita într-un cazinou fizic. Dealerul va fi mereu gata să întrețină atmosfera și să creeze un curs plăcut al jocului, însă nu pierde din vedere faptul că acesta nu are niciun interes să piardă.

Dealerul va juca mereu în folosul cazinoului, motiv pentru care va fi nevoie de multă informare și cel puțin la fel de mult exercițiu pentru a reuși să învingi casa.