CSM Slatina face angajări

0
471

Clubul Sportiv Municipal (CSM) din cadrul Primăriei Slatina a scos la concurs nu mai puțin de patru posturi vacante. Examenul va fi organizat luna viitoare.

CSM Slatina angajează antrenor tir cu arcul în cadrul Compartimentului Activități Sportive și de Agrement Club Nautic, doi antrenori caiac canoe în cadrul Compartimentului Activități Sportive și de Agrement Club Nautic și un inspector de specialitate, gradul II, în cadrul Compartimentului Achiziții Publice. Contractele sunt pe perioadă nedeterminată.

Pentru  a ocupa aceste posturi candidații trebuie să aibă: studii – școală de antrenori sau A.N.E.F.S. specializarea tir cu arcul, vechimea în exercitarea funcției nu este necesară, pentru postul de antrenor tir cu arcul; studii – școală de antrenori sau A.N.E.F.S. specializarea caiac canoe, pentru postul de antrenor caiac canoe, vechimea în exercitarea funcției nefiind necesară și studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență și vechime în specialitatea studiilor  de minimum 6 luni, pentru postul de inspector de specialitate, gradul II. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 20 mai, de la ora 10.00, iar interviul pe 23 mai, de la aceeași oră. Termenul limită de depunere a dosarelor este 9 mai 2019, ora 16.00. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Clubului Sportiv Municipal Slatina, județul Olt, strada Sf. Constantin Brâncoveanu, numărul 3, telefon 0349.738.657.