Criminalul Gheorghe Dincă s-a pocăit în penitenciar

2
517

Gheorghe Dincă, criminalul care în urmă cu câțiva ani a șocat țara prin crimele sale a ales să se pocăiască în penitenciar. Informația a fost publicată de un site al unui cult sectant din România.

Gheorghe Dincă avea aceste gânduri încă din urmă cu câteva luni, explică inițiatorii știrei. Totuși, pe data de 19 februarie acesta a fost botezat.

Criminalul Gheorghe Dincă s-a pocăit în penitenciar

Conform datelor existente, pe data de 19 februarie 2023, Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal a fost botezat, el pocăindu-se alături de alte 7 persoane. Site-ul crestintotal.ro mărturisește faptul că criminalul a fost botezat în Penitenciarul din Craiova, iar paznicii penitenciarului au asigurat toate măsurile de siguranță:

Un lucru greu de crezut, dar nu imposibil pentru Dumnezeu! Deși el ne-a cerut botezul în apă cu peste 6 luni în urmă, noi am tot ezitat, fiindcă doream să fim siguri că ceea ce facem este real și după voia Domnului.  Pe data de 19 Februarie când a avut loc un botez Nou Testamental în Penitenciarul din Craiova, a trebuit să cedăm și să-l primim și pe el, împreună cu alte 7 persoane în apa botezului.„ Nu am cedat din cauza insistențelor lui, fiindcă el, bazat pe cazul tâlharului de pe cruce, care nu a fost botezat și totuși Isus l-a primit în RAI, el a renunțat să mai insiste, dar schimbarea atitudinii lui și comportamentul lui, ne-au convins că Dumnezeu s-a atins de el, fapt care a produs nașterea din nou! (…)” se arată pe crestintotal.ro.

La botez au mai participat incă 14 persoane din cadrul bisericii și au efectuat toate procedurile creștinești cuviincioase.

Sursă: stirilebzi.ro

2 COMENTARII

Comments are closed.