Crimă, în comuna Slătioara

0
887

În ziua sfântă de 6 decembrie, în urma unui conflict spontan izbucnit între doi bărbați, din comuna Slătioara, un bărbat de 70 de ani l-a omorât pe altul de 50 de ani. Trupul fără viață al victimei a fost descoperit  în spatele unui magazin din localitate.
În cauză, a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale.

În urma activităților investigativ-operative, o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au identificat un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din comuna Slătioara, bănuit de comiterea faptei.

În prezent, bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.