Costumele populare din videoclipul Eugeniei Nicolae, împrumutate din Osica de Sus

0
276
Piesa ”Doina” cu care slătineanca Eugenia Nicolae s-a calificat în cadrul selecției naționale EUROVISION va avea videoclip. Filmările sunt în curs de desfășurare, iar în cel mai scurt timp artista le va prezenta fanilor săi rezultatul final. Interesant este faptul că costumele populare în care actorii vor apărea în videoclip au fost împrumutate de la Primaria comunei Osica de Sus.

”Mai este doar puțin și apare videoclipul piesei “Doina”. Până atunci aș vrea să vă povestesc câte puțin despre o parte din oamenii minunati cu care am colaborat. Am hotarat să filmam într-un colt de rai, asa cum incepe si piesa mea. Edenland Park ne-a fost gazda buna.

Am găsit acolo oameni care iubesc ceea ce fac. E un tărâm frumos îngrijit unde îți poti petrece o mini vacanta sau o zi plina de activitati interesante. Ni s-au alaturat Urșii de la Comanești- Sipoteni, sustinuti puternic de o familie frumoasă, păstrătoare a tradițiilor. Au venit de la Bacău pentru filmarea noastra și ne-au adus cu ei dansul pagan al urșșilor, un ritual vechi din vremea geto-dacilor. Călușari au fost 3 dintre copiii mei talentati. Vocile lor se aud și în Doina. Am legat o tradiție ca din când în când să mai vina voci de copii pe refrene că aduc ceva ce nici o voce adultă nu prea reușește. Frumosele costume au venit tocmai din Oltenia, de la Primaria Osica de Sus.” a declarat Eugenia Nicolae.