Conferința județeană a PNL Olt și-a completat conducerea. LIVIU VOICULESCU – PREȘEDINTE.

0
945

Vineri după-amiază,  în sala de festivități a Casei Tineretului din Slatina, într-o atmosferă sumbră, a avut loc o ȘEDINȚĂ a Comitetului de Coordonare Județean al PNL Olt. Spunem ”sumbră” poate și pentru fapul că sala a fost neîncălzită și iluminatul a lăsat de dorit.

Din această cauză, mulți dintre cei prezenți au plecat înainte de alegerile planificate a avea loc la finalul reuniunii.

În prezidiu au luat loc președintele PNL, Ludovic Orban, europarlamentarul Cristian Bușoi, parlamentarii de Olt, Siminica Mirea și Gigel Stirbu.

După luările de cuvânt, a avut loc alegerea Președintelui Organizației Județene, fiind anunțat doar un singur candidat : Liviu VOICULESCU, actualul președinte interimar. Surprinzător, acesta a fost ales cu 376 de voturi, din cele 383 exprimate. Deci nu avut niciun vot împotrivă, doar 7 anulate, deși se afla doar un singur candidat trecut pe buletinul de vot, practic nu știm cum se poate anula.

Nu punem la îndoială corectitudinea alegerilor și meritul actualului lider județean, dar știm , nominal, pe 5-6 din sala care au votat CONTRA!

Pentru celelalte funcții, au candidat și au obținut nominalizarea: viceprimarul Scorniceștiului, Dorinel Tudor – prim-vicepreședinte, iar pentru membrii în Biroul Politic Județean, George  Ciucu și Sabin Rosca.

Ceva nu le-a plăcut celor de la prezidiu: când cineva le-a spus că mai mulți primari, în frunte cu cel de la Balș, nu au vrut să participe. Ne-a surprins și pe noi că cei 8 primari PNL – Scornicești, Crampoia, Slătioara, Mihăești,Vadastra,Urzica, Leleasca, Traianu – au ocupat locuri în ultimele rânduri din sală și nu în primele, cum era normal.

Nu vrem să omitem un gest de respect pe care, înainte de începerea lucrărilor, l-a făcut liderul local al liberalilor: un moment de reculege pentru cel care a fost președintele PNL Olt, Costel Moisescu.