Compania de Apă Olt a recepționat lucrările pe 7 străzi din Slatina

0
183
Compania de Apă Olt a recepționat lucrările de investiții pentru extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare pe 7 străzi din municipiul Slatina, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă  „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”.
Potrivit reprezentanților CAO, pe cele 7 străzi au fost efectuate următoarele lucrări:
-Strada Aleea Oltului – extindere rețea distribuție apă;
– Strada Eroilor – extindere rețea distribuție apă;
– Strada Cimitirului – extindere rețea distribuție apă;
– Strada Boiangiului – extindere rețea canalizare;
– Strada Mesteacănului    – extindere rețea de canalizare.
Cetățenii care locuiesc pe aceste străzi trebuie să se prezinte la Biroul Unic al Companiei de Apă Olt, Strada Artileriei nr. 2, Slatina pentru obținerea avizelor și încheierea contractelor individuale cu operatorul sau pot suna la numărul de telefon – 0725 442 431, pentru a afla toate informațiile necesare.
Pentru obținerea Avizului de Principiu și pentru Documentația tehnică sunt necesare următoarele documente, în copii: Plan de încadrare în zonă; Plan de situație; BI/CI; Act de proprietate; Nomenclator stradal.” transmite CAO.
Compania de Apă Olt a recepționat și lucrările de investiții de reabilitare/deviere a rețelelor de apă de pe străzile Aleea Oltului și Abatorului.
Cetatenii care locuiesc pe aceste străzi nu trebuie să încheie alt contract cu operatorul.
 Compania de Apă Olt a investit în reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare de pe aceste 7 străzi aproximativ 700.000 lei, prin proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă ” Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020″.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.