Compania care deține un depozit GPL pentru autoturisme în Caracal preia active deținute de asociații săi

0
371

Tranzacţia prin care Ade Gas Oil Company preia unele active pe care le deţin asociaţii săi – Dolchimex, Azalis și Eurogenetic este analizată de Consiliul Concurenței active aferente activităţii de comercializare en gros de GPL auto, inclusiv salariaţi.

Conform unui comunicat al autorităţii de concurenţă, Ade Gas Oil Company, care deţine un depozit de gaz natural lichefiat (GPL) pentru autoturisme în Caracal, judeţul Olt, intenţionează să îşi consolideze activităţile de comercializare en gros de GPL auto prin preluarea de la fiecare dintre cei trei asociaţi – Azalis, Eurogenetic şi Dolchimex – a activelor aferente acestei activităţi.

„În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Autoritatea de Concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, se arată în comunicat.