Comerţ civilizat în Piaţa municipiului Caracal

0
1450

Dezideratul administraţiei locale din Caracal, acela de a avea un comerţ civilizat în principala piaţă a municipiului devine pe zi ce trece realitate. Astfel, producătorii, dar şi comerciantii îşi vor putea desfăşura activitatea economică într-un mediu civilizat.

Pentru un comerţ civilizat, Piaţa Municipală din Caracal va fi dotată cu spaţii comerciale pentru toţi cei care îşi desfăşoară activitatea zi de zi. Primele şapte spaţii comerciale au fost deja montate, urmând şi altele.

„Anul 2018 va aduce un confort aparte atât comercianţilor din Piata Caracal cât și cumpărătorilor. Pe aceleaşi amplasamente au apărut cuşete noi pentru fiecare privatizat în parte. Patru dintre acestea au ajuns în urmă cu două săptămâni, iar trei, ultimele din anul în curs, au ajuns astăzi. Restul boxelor vor ajunge în primul trimestru al anului viitor. Vreau să modernizez întru totul comerţul stradal din zona pieţei, astfel că până la jumatatea anului ce stă să bată la ușă vom avea parte de un schimb de produse, prin cumpararea şi vânzarea lor la un alt nivel, mult mai civilizat”, a declarat primarul municipiului Caracal,  Liviu Radu.

Ilie Bîzoi