CINE CANDIDEAZĂ PENTRU ȘEFIA POLIȚIEI LOCALE SLATINA

0
1620

Un singur candidat şi-a depus dosarul de înscriere pentru postul de director executiv al Poliției Locale Slatina.

Postul de director executiv al Poliției Locale Slatina a fost scos la concurs examenul urmând să se desfășoare pe data de 30 martie (proba scrisă) la sediul Primăriei municipiului Slatina.

La încheierea termenului de înscriere la concurs, un singur candidat și-a depus dosarul. Este vorba despre Bogdan Cosmin Apostoliceanu (n. red. șeful Serviciului Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân din cadrul Primăriei Slatina). Acesta a fost admis la proba de selecție a dosarelor.

Bogdan Cosmin Apostoliceanu ocupă funcția de șef al Serviciului Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân din august 2016, după ce a promovat concursul pentru acest post. Apostoliceanu a mai ocupat, în trecut, funcţiile de director al Oficiului Judeţean de Poştă, director al Direcţiei de Patrimoniu şi al Loctrans și consilier al primarului Slatinei.

În prezent interimatul la șefia Poliției Locale Slatina este asigurat de directorul adjunct Ilie Scaete, după ce Adrian Pop ( n.red. fostul director al Poliției Locale) a fost numit director la Loctrans SA Slatina, începând cu data de 1 februarie.