Ceremonie emoționantă, la sediul ISU Olt

0
454

Plutonier adjutant STĂNCIULEASA Dumitru-Cătălin și Plutonier major RADU Victor au fost avansați în gradul de plutonier adjutant șef, respectiv plutonier adjutant.
Cei doi au fost recompensați pentru modul în care au acționat la incendiul produs la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, aceștia intervenind alături de echipajele specializate, din proprie inițiativă, în timp ce se aflau în afara programului de lucru.
Plutonier adjutant șef STĂNCIULEASA Dumitru-Cătălin și Plutonier adjutant RADU Victor sunt pompieri în cadrul Detașamentului Slatina, iar în cei aproape 15 ani de carieră au dat permanent dovadă de profesionalism și de respect față de nobila meserie pe care și-au ales-o.
„Stimați colegi, mă bucur că am ocazia de a vă recompensa astăzi, pentru modul exemplar în care ați acționat la incendiul produs la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Chiar dacă a fost o misiune cu un grad ridicat de dificultate, în special din cauza numărului mare de persoane care se aflau în clădire în momentul izbucnirii incendiului, am reușit să acționăm rapid, iar acest lucru a însemnat vieți și bunuri salvate. Faptul că în urma evenimentului nu s-au înregistrat decese sau persoane rănite grav, este încă o dovadă a profesionalismului de care ați dat dovadă cu toții. Vă mulțumesc tuturor pentru implicare și vă asigur de întreaga mea considerație” le-a transmis Colonel Adrian TĂNASE, Inspector Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt