CE STAȚIUNI PREFERĂ PENSIONARII DIN OLT

0
397

 O nouă serie de bilete de tratament este alocată pensionarilor din judeţul Olt, cu data de plecare în stațiuni în perioada 9-12 iunie 2021.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 6 – 2021.

Lista cuprinde un număr de 100 bilete de tratament din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A. și din unitățile hoteliere cu care CNPP a încheiat contracte. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 09-12.06.2021 și sunt repartizate astfel: 6 bilete în stațiunea Amara; 1 bilet în stațiunea Bala; 1 bilet în stațiunea Buziaș; 8 bilete în stațiunea Căciulata; 4 bilete în stațiunea Călimănești; 7 bilete în stațiunea Covasna; 8 bilete în stațiunea Eforie Nord; 6 bilete în stațiunea Felix; 7 bilete în stațiunea Govora; 10 bilete în stațiunea Herculane; 2 bilete în stațiunea Mangalia; 1 bilet în stațiunea Neptun; 29 bilete în stațiunea Olănești; 1 bilet în stațiunea Pucioasa; 7 bilete în stațiunea Saturn și 2 bilete în stațiunea Techirghiol.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 2 iunie 2021, inclusiv.

Persoanelor de pe diagrama care nu ridică biletele de tratament le vor fi anulate alocările, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă și se prezintă la ghișeu.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 4 iunie 2021 și se vor vinde în data de 7 iunie 2021.