CÂȚI CANDIDAȚI SE BAT PE POSTURILE SCOASE LA CONCURS DE DGASPC OLT

0
1033

Pentru cele 30 de posturi vacante scoase la concurs de Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt s-au înscris nu mai puțin de 120 de candidați.

În urma selecției dosarelor cinci dintre candidați au fost respinși pe motiv că nu îndeplinesc condițiile specifice referitoare la studiile sau vechimea necesare ocupării postului sau lipsesc documente din dosarul de înscriere la concurs.

Candidații declarați admiși în urma selecției dosarelor vor susține proba scrisă a concursului pe 27 mai 2021, de la ora 14:00, la sediul Consiliului Județean Olt, Bd. A.I. Cuza, nr.14, Slatina.

Instituţia are nevoie de psiholog, asistent social, asistenți medicali, îngrijitoare, șefi de centru, educator, kinetoterapeuți, infirmiere, muncitori calificați, inspector de specialitate, administrator și instructori de educație.

Posturile sunt disponibile în : Casele de Tip Familial „Luminița” Slatina, Casele de Tip Familial „Mugurel” Slatina, Casele de Tip Familial „Sf. Maria” Balș, Casele de Tip Familial „Sf. Nicolae” Caracal, Casele de Tip Familial „Sf. Mihail” Caracal, Centrul de zi de Recuperare pentru Copii cu Dizabilități Caracal, Complex Servicii „Sf. Elena” Corabia, Centrul de Îngrijire și Asistență Spineni, Complex Servicii Persoane Adulte Slatina, Complex Servicii Persoane Adulte Corabia, Centrul de Abilitare și Reabilitare Caracal și Centrul de Abilitare și Reabilitare Drăgănești Olt.