Caricaturistul Gogu Neagoe, lăudat de parlamentarii de Olt

0
180

Gogu Neagoe, în  vârstă de 44 de ani, este considerat unul dintre cei mai buni caricaturişti din lume. Anul trecut, pe 1 Martie 2020, de ziua femeii, acesta a participat la un eveniment caritabil, donând nu mai puţin de 246 de portrete participanţilor la crosul pentru viaţă „Hope Run for Alexandra”. Munca caricaturistului a atins un nou record național ”246 de caricaturi realizate în timp de 6 ore”.

Măiestria acestui artist nu a trecut neobservată de parlamentarii olteni care au ținut să-l felicite:

Senatorul Siminica Mirea: ”Gogu Neagoe, caricaturistul oltean, considerat unul dintre cei mai buni din lume, a realizat portrete tuturor celor care au donat pentru tânăra care suferă de o boală agresivă, mama a doi copii, de șase și opt ani. Acesta a realizat 246 de portrete fără pauză la crosul pentru viață „Hope Run for Alexandra”. Suma de bani colectată de bani de la beneficiarii caricaturilor a fost donată integral pentru ajutorarea polițistei de la Brigada Rutieră din București.

Îmi exprim admirația și îl felicit pentru talentul, generozitatea și disponibilitatea sa de a ajuta!”.
Deputatul Adrian Ionut Chesnoiu: ”Județul Olt, din nou în cartea recordurilor pentru gestul caritabil al caricaturistului oltean Gogu Neagoe. Acesta a realizat portretele celor care au făcut donații pentru tânăra mamă a doi copii, de 6 și 8 ani, care suferea de cancer agresiv la membrele inferioare.

Gogu Neagoe a realizat nu mai puțin de 246 de portrete fără pauză participanților la crosul pentru viață “Hope Run for Alexandra”. Suma colectată de la beneficiarii caricaturilor a fost donată integral pentru ajutorarea polițistei de la Brigada Rutieră din București.
Din păcate, Alexandra a pierdut lupta cu viața, însă exemplul colegului nostru trebuie să reprezinte un deziderat pentru toți cei care cred în umanitate, solidaritate și credință, pentru toți cei care cred că suntem datori să încercăm întotdeauna să fim mai buni!”.