Caravana vaccinării împotriva COVID, în Parcul Tineretului din Slatina.

0
281

Caravana dedicată educației în sănătate publică și vaccinării împotriva COVID ajunge, pe 16 noiembrie, în Parcul Tineretului din Slatina. Oltenii vor primi informații despre beneficiile vaccinării de la specialiști, dar se vor putea vaccina în centrul deschis special de către DSP Olt, lângă Parcul Tineretului din Slatina.

 „Slatina va găzdui prima caravană dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, organizată de mediul privat din România. Locuitorii județului Olt au ocazia de a participa la sesiuni informaționale, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID -19. Totodată, persoanele care doresc să se vaccineze vor putea opta pentru centrul din proximitate (Parcul Tineretului), deschis special pe timpul caravanei de către Direcția de Sănătate Publică Olt”, au transmis organizatorii.

Slătinenii pot adresa întrebări specialiștilor

„Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare și dorește să se informeze, este invitată să ia parte la Caravana vaccinării, #OAMENICAMINE, care vine special în Slatina (16, noiembrie, Parcul Tineretului, de la 9:00 la 17:00).  Publicul va putea astfel interacționa cu reprezentanți ai lumii medicale, profesioniști, medici din comunitatea locală”, au mai adăugat organizatorii.

La campania de informare vor participa: medicul Mihai Ungureanu, președintele Asociației Medicilor de Familie Olt, Marinela Madan, medicul șef al DSP Olt și medic epidemiolog, doctorul de familie Cătălina Buzărnescu. Campania este susținută și de autoritățile locale, la caravană urmând a fi prezenți prefectul de Olt, Florin Homorean, dar și viceprimarul Slatinei, Gigi Vâlceleanu.