Caracal: s-a dat startul Crosului “Gigi Donciu”

0
256

Sportivii de toate vârstele au dat startul Crosului “Gigi Donciu”.

Peste 250 de pasionați ai sportului au participat la competiția sportivă a Cupei “Gigi Donciu, în amintirea celebrului jurnalist, om de televiziune și cultură din Caracal.

Startul în memoria lui s-a dat în Parcul “Constantin Poroineanu”.

Aflat la cea de-a XII-a ediție, evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv Școlar Caracal cu sprijinul Primăriei Municipiului Caracal.

Au fost prezenți edilul Ion Doldurea și Adrian Chesnoiu-deputat PSD de Olt, un mare iubitor al sportului și fost sportiv de performanță în cadrul CSS Caracal.

Primii care au deschis oficial competiția au fost copiii de la Căsuța de tip familial Sf. Mihail din Caracal, pentru care au fost și premiați de organizatorii evenimentului.

Ca în fiecare an, avem o competiție care îi poartă numele domnului Gigi Donciu care a fost o mare personalitate a sportului caracalean, de aceea îi purtăm recunoștință veșnică.
Vă urez succes tutor și cu siguranță toți sunteți câștigători doar pentru că participați la acest cros.”, le-a transmis Ion Doldurea.

Cluburile participante au fost premiate de către organizatori cu medalii, echipamente sportive și cupe pentru primele trei locuri.

Este o mare bucurie să vă văd pe toți. La fel ca și voi am început și eu la clubul sportiv să fac mișcare în cadrul secției de fotbal. Sportul ne învață că indiferent dacă vei câștiga sau vei pierde cel mai important lucru este să mergi înainte. 
Va urez succes, participați la cât mai multe competiții, mergeți înainte pentru că sportul ne învață să fim sănătoși și să ajungem acolo unde ne dorim întotdeauna.”, le-a transmis Adrian Chesnoiu.

Cluburile participante au fost premiate de către organizatori cu medalii, echipamente sportive și cupe pentru primele trei locuri.

Cluburile înscrise în competiție au fost: CSS Alexandria, CSS Roșiori, CSS Drăgășani, LPS Craiova, CSM Craiova și CS Universitatea Craiova, LPS și CSS Slatina , AS Delta Chilia Veche și CSS Medgidia, dar și sportivii amatori de la Slatina Running.

Au fost înscriși și sportivi din Macedonia și Portugalia.

Marilena Vasile