Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, ”Festivalul Racilor și al Fructelor de Mare” programat pentru perioada 25-27 ianuarie se amână până la o dată ulterior comunicată.
Urmează ca pe platoul din fața Primăriei Municipiului Caracal să se desfășoare ”Festivalul Racilor și al Fructelor de Mare”.
Echipa „Taverna Racilor” Herăstrău şi Paul’s Seafood invită oltenii la cea mai mare sărbătoare a fructelor de mare din România. Bucătarii celebrului restaurant „Taverna Racilor” Herăstrău şi Paul’s Seafood vor găti pentru cei prezenţi sute de kilograme de raci, creveţi, caracatiţe, calamari, scoici, rapane, paella, homari, red fish, dorada, guvizi şi hamsii.
Pentru pofticioşi, bucătarii vor pregăti: creveţi în sos de vin, creveţi mari la grill, tentacule în sos, tentacule la grătar, calamar în sos diavola, frigărui fructe de mare, rapane în sos de vin, carne scoică în sos roşu, scoici în vin, mix de fructe de mare în sos, dorada la grătar, biban roşu de mare, paella cu fructe de mare, somon la grătar, raci fierţi, calamari pane, scoici pane, păstrăv şi rechin.