CAO, investiții mari în Balș

0
175
Compania de Apă Olt are în desfășurare, în orașul Balș, lucrări de investiții, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”, Cod SMIS 2014+133612.
Până în prezent au fost finalizate lucrările de extindere a rețelelor de apă, urmând a fi făcute primele probe pe străzile: Anton Pann și Prelungirea 1 Decembrie.
Tot la extinderea rețelelor de apă se lucrează și pe străzile: Cuza Vodă și Popa Șapcă – Măinești.
Facem prezicerea că, se lucrează în condiții de iarnă, este umiditate mare, lucrările sunt complexe și se întind pe toată lungimea străzilor, iar disconfortul auditiv și vizual nu poate fi evitat.
În timpul desfășurării acestor lucrări, pot să apară, pe străzile unde se lucrează sau în întreaga zonă, modificări ale turbidității apei sau/și fluctuații de presiune.
Cu cât aceste lucrări de investiții sunt finalizate mai repede, viata cetățenilor din zonele menționate va reveni la normal pentru că DISCONFORTUL DE AZI ESTE PENTRU SĂNĂTATEA ȘI SIGURANȚA NOASTRĂ, A TUTUROR!” au declarat reprezentanții CAO.